Infrarood sauna


laila 07Een infrarood sauna is uitermate geschikt voor mensen die een traditionele sauna als benauwend of te heet ervaren.

Bijvoorbeeld mensen met een aandoening aan de luchtwegen of ouderen. In een infrarood sauna ga je wel zweten, en dit heeft dezelfde lichamelijke effecten en voordelen als een traditionele sauna.

Veel sauna liefhebbers vinden dat een infrarood sauna geen echte sauna is. Dit klopt ook. wij spreken ook liever over een warmte cabine. Doordat de warmte direct op het lichaam word geprojecteerd begint u sneller met zweten bij een lagere temperatuur.

Waarom infrarood? 
Bij een infrarood warmte cabine gaat de directe straling dieper in het lichaam en dit heeft positieve invloeden op bijvoorbeeld pijnbestrijding. Mensen met artritis, spierpijn of gewrichtspijn hebben veel baat bij een infrarood therapie. Bovendien helpt een infrarood cabine bj het vermideren van verschillende huidziekten als psoriasis, acne, eczeem en zelfs cellulitis.

Op het gebied van infrarood cabines is er een grote diversiteit aan stralers en lampen verkrijgbaar. De termen lange golf en korte golf komen dan ook vaak voorbij en scheppen veel verwarring. Wij informeren u graag over alle verschillen en welke cabine het beste bij uw wensen past.

 

 body-heat  emf  energy  eyes  musicinfra prime 1814 rgb