Design

Elke sauna is anders net als de gebruikers. Waar de een graag een gezellige traditionele sauna wil voor zien van norich fichte zoekt de ander juist een strakke moderne sauna cabine voorzien van fineer en glas. De eerste keuze is vaak welk hout soort op de wanden komt. Nordisch fichte is een natuurlijke warm houtsoort voorzien van noesten voor een tradionele uitstraling. Espen is blank en strak voor een modern uiterlijk. We krijgen dan ook steeds meer de vraag om sauna’s af te werken met een trendy en modern design en mooie luxe materialen. Saunabouw Noord doet uiteraard mee met deze trend.

Sauna verlichting is een grote sfeerfactor in een sauna cabine. Waar we vroeger alleen een lampje in de hoek hadden zien we nu vaker de toepassing van LED verlichting in de sauna's. LED is toepasbaar op veel verschillende manier en uitermate geschikt voor een indirecte verlichting van de sauna. Indien gewenst is het mogelijk om de sauna te voorzien van multi color LED.

assion bench final     bastubelysning e28 1    evolve e1919gf miljo1   red-dot-design

Uw sauna voorzien van een glazen voorwand? panelen met fineer? of juist natuursteen, alles is mogelijk en in bijna elke vorm. 

Met verstand van zaken en vakwerk maakt Saunabouw Noord uw wensen voor een trendy sauna-interieur waar. Van ontwerp tot realisatie. Laat u inspireren door onze foto’s en neem contact met ons op zodat wij het grote scala aan designs en houtkleuren aan u kunnen voorleggen.

tylocabinetylocabine01tylocabine02tylocabine03