Officieel dealerschap Tylo

Wist u dat saunabouw-noord ook officieel dealer is van Tylo saunakachels en cabines? Uiteraard kunt u ons ook bezoeken in Assen.

Er zijn Tylö sauna’s in diverse modellen, van basic tot luxe, vervaardigd van verschillende soorten kwaliteitshout: Bijvoorbeeld Red Ceder, met zijn warme kleurschakeringen en heerlijke geur. Blond Espen, dat geheel knoestloos is, of, voor de standaard sauna, Nördische fichte schroten.

De saunakachels van Tylö zijn vervaardigd van hoogwaardig materiaal, en hebben een zeer lange levensduur. Na circa 30 minuten is uw sauna op temperatuur, en omdat de buitenwand van de kachel nooit heter wordt dan 40 graden is er geen kachelscherm nodig.

Tylo is het sterkste merk ter wereld op het gebied van sauna's. Al sinds de start in 1951 richt Tylo zich op het maken van duurzame en technisch geavanceerde kwaliteitsproducten voor de bewuste consument. Alle productie vindt nog steeds voor 100% in Zweden plaats en het milieu staat daarbij centraal. Tylo verwerkt geen hout uit het regenwoud maar alleen hout dat volledig traditioneel gekapt is.

Welke sauna u ook kiest, bij TYLO bent u verzekred van kwaliteit en vakmansschap.