Over Saunabouw Noord

overNatuurlijke wellness, lichamelijke reiniging en pure geestelijke ontspanning. In uw eigen sauna voelt de stress van de dagelijkse werkzaamheden verder weg dan ooit; authentiek Finland in uw vertrouwde, persoonlijke omgeving. Bij Saunabouw-noord maken wij uw saunabeleving graag zo aangenaam mogelijk. Sfeer, eenvoud, toegankelijkheid en rust zijn onze sleutelwoorden: het zweten begint bij ons pas daadwerkelijk in de sauna.

Ons assortiment saunacabines en accessoires is breed en zorgvuldig samengesteld. Bij saunabouw-noord vind u topmerken zoals TYLO, EOS en Rento. Met ons grote assortiment hout soorten kunnen wij elke cabine aanpassen aan uw persoonlijke wensen. juist de persoonlijke details maken het saunagebruik tot een ontspannen ervaring. De historie en traditie van Finland staan centraal in onze filosofie; de collectie herbergt authentieke producten uit het land waar de sauna zijn oorsprong vindt.

Bij saunabouw-noord vindt u een ruime keuze aan standaard sauna cabines en een legio aan mogelijkheden op het gebied van maatwerk sauna's. 

 

Particulier en zakelijk

Hoewel wij ons voornamelijk richten op particulier gebruik, ontvangen wij natuurlijk de zakelijke markt met open armen. Hotels, vakantieparken, sportcentra, fitnesscentra en wellnesscentra zijn van harte welkom voor een advies op maat. We verwijzen graag naar onze contactpagina voor onze adresgegevens en de openingstijden van onze winkel.

Saunabouw-Noord is de TYLO dealer voor Noord-Nederland